Dil Lagi Pakistan Dizisi İzle

Dil Lagi 

TANITIM

Anmol ve Mohid





Efendim yine bizim emeklerimizle Lolly Telly Türk Team katkılarıyla yapılan harika bir diziyi tanıtmak istiyorum. DİL LAGİ,
Karşılaşmaları pek hoş olmayan iki çiftimiz var Erkeğin ilk görüşte aşkı kızın ilk intibaa ile olan öfkesi süre gelen yanlış anlaşılmalarla dolu bir aşkın filizlerinin zamanla yeşerdiği, gerçeklere kapalı gözlerin zamanla gerçekleri fark etmesiyle sonuçlanan harika bir aşk izleyeceksiniz...
Başrollerini Humayun Saeed ve Mehwish Hayat'ın paylaştığı Dil Lagi de  Humayun, Mohid karakterine can verirken Anmol karakterini de Mehwish canlandırmakta :) İzlemek isteyenlere azcık spoi verebilirim :)

Mohid mahallenin bir ağır abisi gibi sayılır oranın ileri gelenlerinden ama benim gözümde Robin Hood gibi bir adam :D Tabi Anmol için bu tam tersi onu ilk tanıdığı gün faarklı bir yanılgı oluşturdu gözünde ondan dolayı aşırı asabi ona karşı :D neyse efenim Mohid taktı kafayı bizim asi kıza evlenecek illa Anmol de kaçıyor bahaneler üretiyor yok başkasını seviyorum onunla evlenecem diye Mohid öyle seviyor ki üzülse de sonradan kızın başkasıyla evlenmesine göz yumacak ama orda biraz olaylar farklı yöne gidiyor bunlar evleniyor ama Anmol nefretle kinle bakıyor her seferinde Mohid'e adamın içindeki iyiliği gördüğünde bu  kez öküzlük yapma sırası bizim oğlana geçecek o pambuk gibi adam gidip içinden minnoş bir öküz çıkacak :D Ama bunlar aşkın tuzu biberi sonu harika bir dizi izledikçe kopamıyorsunuz zaten :) Neyse ben izlemek isteyenler için şuraya minnak bir link bırakayım :) Siteyi kapattık tekrar belirteyim izlemek isteyenleri Facebook grubumuza bekliyorum işte grubumuzun linki  TIK.


Çeviri : Fairy Marry ( Mehriban) 
Senkron : Atom Karınca
Düzenleme : Mrs. Khurana

İZLEME LİNKLERİ


1. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2

2. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


3. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


4. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


5. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


6. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


7. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


8. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


9. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


10. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


11. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


12. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


13. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


14. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


15. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


16. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


17. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


18. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


19. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


20. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


21. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


22. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


23. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


24. BÖLÜM   OKRU1     OKRU2


25. BÖLÜM  FİNAL   OKRU1     OKRU2







DİZİLERİMİZİ SADECE BURDAN YADA FACEBOOK GRUBUMUZDAN İZLEYİN. HIRSIZ SİTELERDEN İZLEYİP DE EMEĞİMİZİ  HEBA ETMEYİN LÜTFEN!









Yorumlar

  1. Merhaba. Öncelikle emeğinize sağlık. Dil lagi çevirisi için. Fakat 7. Bölümden itibaren bazı bölümlerde openload açılmıyor. Mümkünse ok-ru gibi başka seçenekler ekler misiniz. Teşekkürker.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder