Punjab Nahi Jaungi Film Tanıtımı



Başrollerini Humayun Saeed , Mehvish Hayat ve Urwa Hocane'nin paylaştığı Romantik ve birazda komedili bir konuya sahip olan filmin konusuna azcık değinelim :) 

Fawad Khagga ( Humayun Saeed)
Amal (Mehvish Hayat)
Durdana ( Urwa Hocane)

Fawad ve Durdana aslen kuzendirler ama Durdana Fawad'ı sevdiğinden çoğu zaman
yanında göreceksiniz. Neyse asıl karakterlerimize gelecek olursak Fawad yurt dışında Mastırını 10 yılda anca tamamlayıp Pakistana geri döner :D Benim bildiğim o master'lar o kadar uzun sürmez ama burdan da anlayacağınız üzre Fawad biraz değişik bir tip Politika master'ı yapmış hemde Fawad :D Ağzı iyi laf yapıyor ve birde dedi mi onu kesin yapar sözünün eridir. Ama yaptığı hatalarının telafileri de biraz değişik oluyor :D

Amal da yurt dışında eğitimini tamamlamış ve ekonomi üzerine. Aileler tanışık olduğundan bir araya gelmeleri de kaçınılmaz oluyor tabi. Heer ve Ranjha 'nın hikayesini biliyorsanız burda biraz onlardan bahsedilmiş size netten bir kaynaktan konusunu bulup aşağıya bırakıcam okursunuz.
Fawad , Amal'in resmini gördüğünde onun kendisinin Heer'i olduğuna karar verir ve kızla evlenmek ister ve asıl konu da burda başlar. Çok fazla anlatırsam spoi olacak sanırım bu kadarı yeterli. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film :)

İzleyeceğiniz tek adres de Lolly Telly Türk Dizi izleme grubu :)

Aşağıya grubun linkini bırakacağım.

Lolly Telly Türk Dizi İzleme Grubu  

Facebook kullanmayan için de izleme linki : TIK...    TIK2




Heer Ve Ranjha'nın Hikayesi için TIK... 




DİZİLERİMİZİ SADECE BURDAN YADA FACEBOOK GRUBUMUZDAN İZLEYİN. HIRSIZ SİTELERDEN İZLEYİP DE EMEĞİMİZİ  HEBA ETMEYİN LÜTFEN!





Yorumlar

Yorum Gönder